ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά - Κάηκαν υποστατικά με εξαρτήματα, οχήματα και οικία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ:  Τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά - Κάηκαν υποστατικά με εξαρτήματα, οχήματα και οικία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Υπό έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά που ξέσπασε γύρω μετά τις 14:30 παρά το δρόμο των χωριών Αγίοι Τριμιθιάς προς Ανθούπολη στην Λευκωσία.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο. Κάηκαν υποστατικά με εξαρτήματα, συνεργείο οχημάτων αριθμός δέντρων, αποκαλάμες, μπάλες σανού, 3 οχήματα (το ένα σε χρήση) και επηρεάστηκε σοβαρά το εσωτερικό οικίας. Επίσης πυρκαγιά επηρέασε αριθμό κυλίνδρων υγραερίου και CO2.  

Όπως σημείωσε ο κ. Κεττής, ο ιδιοκτήτης της κατοικίας εξήλθε του χώρου χώρις κίνδυνο.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται. Φαίνεται εκ πρώτης όψεως η πυρκαγιά να ξεκίνησε από τα όρια του δρόμου σε αποκαλάμες και να επεκτάθηκε λόγω των σφοδρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στην Άγκυρα σήμερα η Ρόζμαρι Ντι Κάρλο - Μεταφέρει τις ιδέες Χριστοδουλίδη

Στην Άγκυρα σήμερα η Ρόζμαρι Ντι Κάρλο - Μεταφέρει τις ιδέες Χριστοδουλίδη

Στην Τουρκική πρωτεύουσα θα βρίσκεται σήμερα, η Αναπληρώτρια ΓΓ του ΟΗΕ Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, η οποία σε συνέχεια της προπαρασκευαστικής αποστολής την οποία διεξάγει, θα έχει συνάντηση με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας. Η κα Ντι Κάρλο, η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στην Ελληνική Πρωτεύουσα, αναμένεται να μεταφέρει ουσιαστικά τις ιδέες τις οποίες κατέθεσε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης ενώπιων της, κατά τη συνάντηση που πραγματοποίησαν, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE