Φέρνει στην Κύπρο τον Φιρμίνο – Ανακοινώθηκε από την ΑΕΛ το 2016, αλλά δεν φόρεσε ποτέ τη φανέλα της (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ – ΒΙΝΤΕΟ)

Φέρνει στην Κύπρο τον Φιρμίνο – Ανακοινώθηκε από την ΑΕΛ το 2016, αλλά δεν φόρεσε ποτέ τη φανέλα της (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ – ΒΙΝΤΕΟ)

Σε συμφωνία με τον 31χρονο (22/12/1988) Πορτογάλο ακραίο επιθετικό, Χούγκο Φιρμίνο που αγωνιζόταν στην Εστορίλ, ήρθε η διοίκηση της Δόξας Κατωκοπιάς.

Μόλις ο παίκτης υπογράψει το συμβόλαιο του, θα ανακοινωθεί από τους “πράσινους” και θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις.

Δείτε ΕΔΩ το βιογραφικό του…

Εκτός κι αν κάνει κάνα… χουνέρι, όπως αυτό που έκανε στην ΑΕΛ το καλοκαίρι του 2016, όταν ανακοινώθηκε η απόκτηση του από τη Λεμεσιανή ομάδα για δύο χρόνια, πόζαρε μάλιστα και με τη φανέλα της, έκανε και δηλώσεις δείχνοντας ενθουσιασμένος από το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, αλλά τελικά… «έφυγε νύχτα» και δεν αγωνίστηκε ποτέ σε επίσημο παιχνίδι.

Δείτε τη φωτογραφία της ανακοίνωσης του:

Στην Κλουζ ένας… παρ' ολίγον παίκτης της ΑΕΛ | Sportime

Και το βίντεο με τις δηλώσεις του:

The post Φέρνει στην Κύπρο τον Φιρμίνο – Ανακοινώθηκε από την ΑΕΛ το 2016, αλλά δεν φόρεσε ποτέ τη φανέλα της (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ – ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE