Στην Κύπρο ο παγκοσμίου φήμης κομμωτής Mounir - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην Κύπρο ο παγκοσμίου φήμης κομμωτής Mounir - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην Κύπρο βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο παγκοσμίου φήμης κομμωτής Mounir μετά απο πρόσκληση του στενού του συνεργάτη και επιχειρηματία Νικόλα Αναξαγόρου.

Ο πασίγνωστος κομμωτής που πριν απο λίγους μήνες λάνσαρε την επαγγελματική σειρά προϊοντών κομμωτηρίου Mounir Products, έχει συνεργαστεί αποκλειστικά σε Κύπρο και Ελλάδα με την εταιρεία S1 Professional Ltd για διανομή των προϊοντων του στα κομμωτήρια.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.

BEST OF TOTHEMAONLINE