Αποχωρεί από τη διαιτησία, αλλά ακόμα «κουβαλάει» το… παρατσούκλι που του «κόλλησε» ο Ανδρέας Μιχαηλίδης!

Αποχωρεί από τη διαιτησία, αλλά ακόμα «κουβαλάει» το… παρατσούκλι που του «κόλλησε» ο Ανδρέας Μιχαηλίδης!

Ο Κύπριος βοηθός διαιτητής, Πάμπος Χαραλάμπους, ανακοίνωσε σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι αποχωρεί από την ενεργό (διαιτητική) δράση.

Πάντως, ο συγκεκριμένος βοηθός, κατά τη θητεία του στα διαιτητικά δρώμενα, είχε γενικά καλό όνομα και δεν έδωσε πολλές φορές δικαιώματα, με σοβαρά λάθη και παραλείψεις στα καθήκοντα του, όμως σε κάποια παιχνίδια… την πάτησε, κάνοντας σοβαρά λάθη.

Σε ένα από αυτά, κάποτε, όταν ήταν προπονητής ο Ανδρέας Μιχαηλίδης στην ομάδα που αδικήθηκε από μία απόφαση του, τον είχε χαρακτηρίσει πάνω στα νεύρα του… “αετομάτη” βοηθό!

Ένα παρατσούκλι βέβαια που το “κουβαλούσε” τα επόμενα χρόνια της καριέρας του και το “κουβαλάει” ακόμα!

The post Αποχωρεί από τη διαιτησία, αλλά ακόμα «κουβαλάει» το… παρατσούκλι που του «κόλλησε» ο Ανδρέας Μιχαηλίδης! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σαρωτική νίκη ΔΗΣΥ- Αύξηση ποσοστών σε ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ-ΕΛΑΜ, εκτός Βουλής ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ & Οικολόγοι- Εξακομματική Βουλή έβγαλαν οι Εκλογές

LIVE: Σαρωτική νίκη ΔΗΣΥ- Αύξηση ποσοστών σε ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ-ΕΛΑΜ, εκτός Βουλής ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ & Οικολόγοι- Εξακομματική Βουλή έβγαλαν οι Εκλογές

Η κάλπη μίλησε, η αποχή υποχώρησε στο 66,4% και το πολιτικό θρίλερ μόλις άρχισε. Με 378.150 πολίτες να δίνουν δυναμικό «παρών», ο ΔΗΣΥ κόβει πρώτος το νήμα και το ΑΚΕΛ ακολουθεί στη δεύτερη θέση, ενώ η μάχη για τις 56 έδρες της νέας Βουλής ανάμεσα σε 752 υποψηφίους βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE