ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Δόθηκαν απαντήσεις για την περίπτωση του αυτοτελώς εργαζόμενου

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Δόθηκαν απαντήσεις για την περίπτωση του αυτοτελώς εργαζόμενου

Απαντήσεις έδωσε το Υπουργείο Εργασίας για την περίπτωση του αυτοτελώς εργαζομένου που δεν πληρώθηκε στην τρίτη φάση του σχετικού σχεδίου στο πλαίσιο της οικονομικής στήριξης από το κράτος.

Όπως ανέφερε αρμόδιο στέλεχος του Υπουργείο Εργασίας στο ThemaOnline o συγκεκριμένος κύριος δεν εμπίπτει μέσα στα σχεδία οικονομικής στήριξης της κυβέρνησης.

Ο λόγος για τον οποίο δεν εμπίπτει είναι γιατί αιτήθηκε να εγγραφεί στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις μετά την 15η Μαρτίου.

Θυμίζουμε ότι ο συμπολίτης μας που μίλησε στο ThemaOnline, ξεκίνησε να εργάζεται ως αυτοτελώς εργαζόμενος από την 1η Ιανουαρίου του 2020 και εξέφρασε ερωτήματα μέσω της ιστοσελίδας μας γιατί δεν πληρώθηκε από το Υπουργείο Εργασίας.

Κωνσταντίνος Νεοφύτου

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Έκτακτη συνεδρία για την υπόθεση του Videogate και το πόρισμα του ποινικού ανακριτή Ανδρέα Πασχαλίδη θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή, 31 Ιουλίου, η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Θεσμών, Αξιών και Επιτρόπου Διοικήσεως, με στόχο να εξετάσει το σύνολο της ανακριτικής διαδικασίας και τα συμπεράσματα της έρευνας, ενώ θα ζητηθεί και η κατάθεση ολόκληρου του πορίσματος στη Βουλή.

BEST OF TOTHEMAONLINE