Συμμαχία Πολιτών: Ετοιμότητα για συζήτηση προτάσεων προς αλλαγές στην Ελεγκτική Υπηρεσία

Συμμαχία Πολιτών: Ετοιμότητα για συζήτηση προτάσεων προς αλλαγές στην Ελεγκτική Υπηρεσία

Ανακοίνωσε εξέδωσε την Δευτέρα (6/7), η Συμμαχία Πολιτών, σχετικά με το θέμα που προέκυψε με την Ελεγκτική Υπηρεσία μετά την πρόταση του ΑΚΕΛ για σύσταση Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Αναλυτικά:

Το Κίνημα μας πάντοτε δήλωνε ετοιμότητα για συζήτηση προτάσεων προς εκσυγχρονισμό των θεσμών, χωρίς να διακυβεύεται η ανεξαρτησία τους ή η διαφάνεια.

Έτσι και τώρα, δηλώνουμε έτοιμοι για ειλικρινές και δομημένο διάλογο μ’ άλλες πολιτικές δυνάμεις και με την Κυβέρνηση. Αρκεί ο στόχος να είναι κοινός και να είναι η εξυπηρέτηση των θεσμών της πολιτείας και της κοινωνίας, και όχι μικροκομματικών σκοπιμοτήτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE