ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Νέο Caffè Nero στην περιοχή Δικαστηρίων στην Πάφο: Το νέο σημείο συνάντησης στην Πάφο

Νέο Caffè Nero στην περιοχή Δικαστηρίων στην Πάφο: Το νέο σημείο συνάντησης στην Πάφο

Τα Caffè Nero με ένα ολοκαίνουργιο κατάστημα σερβίρουν αυθεντικό Ιταλικό καφέ στην περιοχή Δικαστηρίων στην Πάφο, οδός Γρήγορη Αυξέντιου & Χαράλαμπου Μούσκου 20.

Άνοιξε τις πόρτες του στις 13/06/2020, προσφέροντας ποιοτικό καφέ από το βραβευμένο χαρμάνι των Caffè Nero, φρεσκοψημένα φαγητά από το a la carte μενού του, deli σάντουιτς, γλυκά και άλλα σνακ.


Το κατάστημα έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει μια φιλόξενη ατμόσφαιρα και να γίνει το νέο σημείο συνάντησης στην Πάφο, ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας. Το κατάλληλο σημείο για να ξεκινήσεις τη μέρα σου πίνοντας τον αγαπημένο σου καφέ και επιλέγοντας ένα από τα ζεστά σνακ, να χαλαρώσεις για λίγο από την δουλειά απολαμβάνοντας νόστιμο φαγητό, καθώς και για ευχάριστες απογευματινές στιγμές με φίλους. Μοναδικό και ξεχωριστό του χαρακτηριστικό το “mezzanine” πάνω από το μπαρ, ιδανικό για επαγγελματικές συναντήσεις και μελέτη.Διαθέτει επίσης εσωτερικό παιδότοπο και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

Μάθε περισσότερα για το μενού και τη φιλοσοφία των Caffè Nero στην ιστοσελίδα του www.caffenero.com.cy ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Σκόπιμα παρέσυρε την άτυχη Ελένη ο οδηγός – Βιντεοσκόπησε ο ίδιος το όλο συμβάν

Τάφος – Οπλοστάσιο: Βρήκαν βόμβα έτοιμη για χρήση – Τους «χάλασαν» τα σχέδια οι Αρχές

Μονή Αββακούμ: Απαντά στον δικηγόρο του Μητροπολίτη Ταμασού ο Βαβούσκος - «Συνιστά ομολογία ότι δεν είχαν κάνει τίποτε»

Επίδομα τέκνου: Αυξημένο κατά 3,7% φέτος - Δείτε αναλυτικά πόσα και πότε θα τα λάβετε

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το γλυκό στιγμιότυπο που πόσταρε από τη βάφτιση της κόρης της



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Αρχηγοί κρατών θα έρθουν στην Κύπρο για να στηρίξουν την πρωτοβουλία «Αμάλθεια» είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top