Θέλουν Κημήτρη στο ΡΙΚ για την παρουσίαση του δελτίου

Θέλουν Κημήτρη στο ΡΙΚ για την παρουσίαση του δελτίου

Προσέγγισαν τον Ανδρέα Κημήτρη από το κρατικό κανάλι για να αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. 

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου 

Ενδεχόμενο να αφήσει το κανάλι των Λατσιών ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος του Alpha Κύπρου και να πάρει την θέση της Γωγώς Αλεξανδρινού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, όντως προσέγγισαν τον δημοσιογράφο από το ΡΙΚ, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα επίσημη πρόταση στο χαρτί.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο Ανδρέας Κημήτρης περιμένει ολοκληρωμένη πρόταση από το κρατικό κανάλι για να μπορεί να αποφασίσει.

Άλλωστε ο Ανδρέας Κημήτρης ξεκίνησε από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων την πρώτη σεζόν του Alpha Κύπρου και αργότερα μεταφέρθηκε στην μεσημβρινή ζώνη μετά τον ερχομό της Αιμιλίας Κενεβέζου στο κανάλι. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκτακτη συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής - «Αναταράξεις» με την αναπομπή για τις πολλαπές συντάξεις - Τι αποφασίστηκε

Έκτακτη συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής - «Αναταράξεις» με την αναπομπή για τις πολλαπές συντάξεις - Τι αποφασίστηκε

Η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων συνεδρίασε εκτάκτως γύρω στις 18:00 με πέντε ώρες καθυστέρηση, με αντικείμενο την εξέταση σειράς αναπομπών από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Στο επίκεντρο βρέθηκε η αναπομπή του νόμου που αφορά τη ρύθμιση των πολλαπλών συνταξιοδοτικών ωφελημάτων κρατικών αξιωματούχων.

BEST OF TOTHEMAONLINE