ΚΥΠΡΟΣ: Βαρύ πρόστιμο για κατοχή και παγίδευση άγριων πτηνών

ΚΥΠΡΟΣ: Βαρύ πρόστιμο για κατοχή και παγίδευση άγριων πτηνών

Εξώδικο πρόστιμο ύψος 2000 ευρώ κατέβαλε 34χρονος για υπόθεση παράνομης κατοχής άγριων πτηνών μέσω παγίδευσης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της υπηρεσίας Θήρας εντόπισαν στην περιοχή Μάρωνα έδαφος του χωριού Άγιος Γεώργιος – Μαμωνιών Ελληνοκύπριο 34 ετών από την Λεμεσό να έχει στην κατοχή του ένα δίχτυ παγίδευσης άγριων πτηνών, το οποίο παραλήφθηκε ως τεκμήριο.

Ο 34χρονος οδηγήθηκε στον αστυνομικό σταθμό Κουκλιών όπου εξεδώθη εξώδικο πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ. 

Εξάλλου σε δεύτερη περίπτωση στην τοποθεσία Έσω Πηγή στην Ίνεια, μέλη της Υπηρεσίας Θήρας μετά από πληροφορία ανέκοψαν για έλεγχο όχημα το οποίο οδηγείτο από Ελληνοκύπριο από την Λεμεσό, ηλικίας 42 ετών.

Από την έρευνα που έγινε στο όχημα του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 15 ζωντανά άγρια πτηνά και ένα δίχτυ παγίδευσης άγριων πτηνών.

Τα πιο πάνω ανευρεθέντα παραλήφθηκαν ως τεκμήρια. Ακολούθως τα άγρια πτηνά αφού φωτογραφήθηκαν αφέθηκαν ελεύθερα.

Ο 42χρονος  καταγγέλθηκε και θα κλητευθεί αργότερα σε δίκη.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στήνουν το τραπέζι για την πενταμερή: Με συγκεκριμένες προτάσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στη Γενεύη - Είδε και απήλθε η Ντι Κάρλο

Στήνουν το τραπέζι για την πενταμερή: Με συγκεκριμένες προτάσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στη Γενεύη - Είδε και απήλθε η Ντι Κάρλο

Υπό τον φόβο ενός αδιεξόδου, αλλά και των γνωστών θέσεων που αναμένεται να επαναλάβει η τουρκική πλευρά στην πενταμερή διάσκεψη η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17-18 Μαρτίου στη Γενεύη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης κατέθεσε ενώπιον της Αναπληρώτριας ΓΓ του ΟΗΕ Ρόζμαρι Ντι Κάρλο συγκεκριμένες ιδέες, οι οποίες πρώτο, θα υποβοηθήσουν τη διαδικασία κατά την πενταμερή διάσκεψη χωρίς να υπάρξει αδιέξοδο και δεύτερο, θα απομακρύνουν τον κίνδυνο, να μπει στο τραπέζι η θέση Τατάρ, για λύση δύο κρατών. Υποδεχόμενος την κα. Ντι Κάρλο το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπέδειξε πως το status quo δεν μπορεί να αποτελέσει  τη λύση του κυπριακού και όσο περνάει ο καιρός, η κατάσταση επιδεινώνεται.

BEST OF TOTHEMAONLINE