Κατηγόρησε Ζιντάν για την αποχώρηση Χακίμι!

Κατηγόρησε Ζιντάν για την αποχώρηση Χακίμι!

Τον Ζινεντίν Ζιντάν, κατηγόρησε ο μάνατζερ του Ασράφ Χακίμι, Αλεχάντρο Καμάνο για την αποχώρηση του από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Έπειτα από έναν διετή δανεισμό στην Ντόρτμουντ, από την Ρεάλ, ο Ασράφ Χακίμι είπε «αντίο» στους Βεστφαλούς και υπέγραψε για λογαριασμό της Ιντερ.

Ο 21χρονος Μαροκινός ακραίος μπακυπέγραψε συμβόλαιο έως το 2025 με τη νέα του ομάδα, οι ετήσιες αποδοχές του θα φτάνουν τα πέντε εκατομμύρια ευρώ, ενώ η Ρεάλ θα βάλει στα ταμεία της 40+5 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του.

Ο μάνατζερ του ΧακίμιΑλεχάντρο Καμάνο αποκάλυψε πως ο κύριος λόγος που δεν ήθελε ο πελάτης του, να επιστρέψει στους «μερένχες», ήταν ο Ζινεντίν Ζιντάν καθώς ο Γάλλος τεχνικός δεν θα τον χρησιμοποιούσε στο βασικό σχήμα.

«Ο Ζιντάν είναι ο λόγος που υπέγραψε στην Ιντερ. Τώρα πρέπει να εξηγήσει γιατί έφυγε από την Ρεάλ. Η επιστροφή του δεν θα ήταν καλή, δεδομένης της παρουσίας του Καρβαχάλ. Ειμαι βέβαιος ότι το μέλλον του θα είναι λαμπρό στην Ιντερ. Ο Κόντε μιλούσε με τον Χακίμι για πολλές ημέρες και τον έπεισε να υπογράψει για την Ιντερ. Του μίλησε για το πρότζεκτ της ομάδας και όταν ένας προπονητής, όπως ο Κόντε, επιμένει για να σε έχει στην ομάδα του, αυτό σημαίνει πολλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Κατηγόρησε Ζιντάν για την αποχώρηση Χακίμι! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.