ΔΗΣΥ: 'Δεν υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά' - 'Το δικαίωμα της άποψης είναι αναφαίρετο και για τον ΠΤΔ'

ΔΗΣΥ: 'Δεν υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά' - 'Το δικαίωμα της άποψης είναι αναφαίρετο και για τον ΠΤΔ'

Ανακοίνωση σχετικά με το θέμα που προέκυψε με τον Γενικό Ελεγκτή εξέδωσε το πρωί της Δευτέρας (7/6), ο ΔΗΣΥ, ενώ ταυτόχρονα στρέφει τα πυρά του προς τον ΓΓ. του ΑΚΕΛ, Άντρο Κυπριανού.

Αναλυτικά:

Δεν μπορεί από τη μια να θεωρείται θεμιτό ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, να έχει τις απόψεις του για τον Γενικό Ελεγκτή και τους ανεξάρτητους αξιωματούχους και να τις καταθέτει δημόσια και την ίδια ώρα να μην είναι θεμιτό για το ΑΚΕΛ, να έχει ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τις δικές του απόψεις για τον Γενικό Ελεγκτή και τους ανεξάρτητους αξιωματούχους.

Δεν υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά. Το δικαίωμα της άποψης είναι αναφαίρετο και για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και πρέπει να γίνεται σεβαστό από όλους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Πάπας Φραγκίσκος: Η στιγμή που το Βατικανό ανακοινώνει τον θάνατό του

VIDEO - Πάπας Φραγκίσκος: Η στιγμή που το Βατικανό ανακοινώνει τον θάνατό του

Ένα βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τα μέσα ενημέρωσης του Βατικανού δείχνει τη στιγμή που ανακοινώθηκε ο θάνατος του Πάπα το πρωί της Δευτέρας από τον καρδινάλιο Κέβιν Φάρελ, τον camerlengo του Βατικανού.

BEST OF TOTHEMAONLINE