Ανανεώνει o Χίτερ

Ανανεώνει o Χίτερ

Ο Φρέντι Μπόμπιτς δήλωσε ότι η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα προχωρήσει στην επέκταση της συνεργασίας της με τον Άντι Χίτερ, που ολοκληρώνεται κανονικά το 2021, εντός των προσεχών ημερών.

«Έχουμε συζητήσει ήδη την πιθανότητα επέκτασης. Όλα είναι έτοιμα. Νιώθω καλά επειδή Άντι και Άιντραχτ δουλεύουν καλά μαζί. Θα κάνουμε τις συζητήσεις την κατάλληλη στιγμή και υποθέτω ότι μετά θα μιλήσουμε για την ανανέωση», σχολίασε ο αθλητικός διευθυντής των «αετών» στην επίσημη ιστοσελίδα της Άιντραχτ.

Ο Αυστριακός τεχνικός, που έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2021 με την ομάδα της Φρανκφούρτης, πρόσφατα εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει την δουλειά του στην γερμανική ομάδα.

Ο 50χρονος Χίτερ εργάστηκε με επιτυχία στην Γιούνγκ Μπόις, προτού μετακομίσει στο Μάιν το καλοκαίρι του 2018.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Ανανεώνει o Χίτερ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Με την αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές να έχει εισέλθει στην τελική ευθεία, το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται πλέον στους ισχυρούς παίκτες του πολιτικού σκηνικού. Αντίθετα, η πιο σκληρή και αβέβαιη μάχη δίνεται από τα μικρά κόμματα, τα οποία βρίσκονται αντιμέτωπα με ένα ωμό δίλημμα: κοινοβουλευτική επιβίωση ή πολιτική περιθωριοποίηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE