Ανόρθωση: Δειγματοληψία στο «Θεμιστόκλειο» για καλό σκοπό

Ανόρθωση: Δειγματοληψία στο «Θεμιστόκλειο» για καλό σκοπό

Ανακοίνωση εξέδωσε η πετοσφαρική Ανόρθωση με την οποία καλεί τον κόσμο σε δειγματοληψία για νεαρή μητέρα που χρήζει άμεσης μεταμόσχευσης μυελού των οστών.

Αναλυτικά: 

«Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ διοργανώνει την προσεχή Τετάρτη 08/07/2020 και ώρα 18:00-20:00 στο ¨ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ¨ δειγματοληψία για Ελληνοκύπρια νεαρή μητέρα που χρήζει άμεσης μεταμόσχευσης μυελού των οστών, αναζητεί συμβατό δότη.

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου σας καλεί να δώσετε το παρών σας βοηθώντας έναν συνάνθρωπό μας».

The post Ανόρθωση: Δειγματοληψία στο «Θεμιστόκλειο» για καλό σκοπό appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE