ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ - ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΣ: Εκμεταλλεύτηκε σύζυγο καρκινοπαθούς - Του πήρε 10.000 ευρώ για ορούς που είχαν μέσα κολόνια -VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ - ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΣ: Εκμεταλλεύτηκε σύζυγο καρκινοπαθούς - Του πήρε 10.000 ευρώ για ορούς που είχαν μέσα κολόνια -VIDEO

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δράση του ‘ψευτογιατρού’ , τα πλοκάμια του οποίου έφτασαν και μέχρι την Κύπρο.

Σε ρεπορτάζ της Μανιάνας Καλογεράκη για λογαριασμό του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ ακούστηκαν τα ακόλουθα :

‘Πίσω στο 2015 Κύπριος σύζυγος καρκινοπαθούς, μετέβη στο Άγιο Όρος για να προσευχηθεί για την κατάσταση της άρρωστης γυναίκας του. Κατά την παραμονή του εκεί -όπως ισχυρίζεται στη μαρτυρία του- άνθρωπος του Αγίου Όρους του σύστησε τον ψευτογιατρό ‘Νίκο Κοντό’ χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα θαυματουργό γιατρό από την Ελβετία και αναφέροντας του ότι μπορεί να βοηθήσει στην αποθεραπεία της συζύγου του.

Εν συνεχεία ο άτυχος σύζυγος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κοντοστάθη (ψευτογιατρός) ο οποίος του ανέφερε και δήθεν ονόματα άλλων γιατρών με τους οποίους συνεργαζόταν. Έκανε λόγο για κάποια δικά του σκευάσματα -που παρασκεύαζε ο ίδιος- των οποίων η τιμή υπερέβαινε τις 10.000€.

Λίγους μήνες μετά ο δήθεν μεγαλογιατρός του ζήτησε να συναντηθούν κατ’ιδίαν (σε τοποθεσία πλησίον του αεροδρομίου ‘Ελ. Βενιζέλος‘) όπου ο Κύπριος του παρέδωσε τα χρήματα με τον Κοντοστάθη να του παραδίδει τους ορούς μέσα σε αθλητικά σακίδια.

Αυτό κίνησε αρχικά τις υποψίες όμως στη συνέχεια και όταν οι οροί χορηγήθηκαν στην άρρωστη σύζυγο του -η οποία στη συνέχεια κατέληξε- παρέδωσε το περιεχόμενο για ανάλυση όπου και διαπιστώθηκε ότι οι οροί περιείχαν μόνο αρωματικές ουσίες (κολόνια).

Δείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top