Στο στόχαστρο τριών ομάδων o Mπεγερίν

Στο στόχαστρο τριών ομάδων o Mπεγερίν

Μπάγερν Μονάχου, Παρί Σεν Ζερμέν και Γιουβέντους καραδοκούν για την απόκτηση του Έκτορ Μπεγερίν.

Σε τρεις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες έχει… γυαλίσει ο Έκτορ Μπεγερίν. Το συμβόλαιο του Ισπανού αμυντικού με την Άρσεναλ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και οι «κανονιέρηδες» δεν εμφανίζονται αρνητικοί σε μια ενδεχόμενη πώληση του 25χρονου.

Για τον Μπεγερίν, τρεις μεγάλες δυνάμεις έχουν ενδιαφερθεί μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα. Μπάγερν Μονάχου, Παρί Σεν Ζερμέν και Γιουβέντους έχουν στο μπλοκάκι τους το όνομα του Ισπανού δεξιού οπισθοφύλακα, με την ομάδα του Νησιού να κοστολογεί στα 32 εκατομμύρια ευρώ τον 25χρονο αμυντικό.

Την εφετινή σεζόν, ο Μπεγερίν έχει καταγράψει συνολικά 21 συμμετοχές με τη φανέλα των «κανονιέρηδων», οι οποίοι θέλουν άμεσα… ρευστό για να ενισχυθούν την νέα αγωνιστική περίοδο.

Πηγή: To10.gr

The post Στο στόχαστρο τριών ομάδων o Mπεγερίν appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Οι δύο χώρες εξαπέλυσαν νέες εκατέρωθεν επιθέσεις από το Σάββατο το βράδυ μέχρι σήμερα Κυριακή, αλλά και πάλι νωρίς το απόγευμα – δημιουργώντας φόβους για γενικευμένη σύρραξη. Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η σύρραξη θα μπορούσε να τερματιστεί εύκολα, προειδοποιώντας την Τεχεράνη να μην χτυπήσει αμερικανικούς στόχους.

BEST OF TOTHEMAONLINE