Στο στόχαστρο τριών ομάδων o Mπεγερίν

Στο στόχαστρο τριών ομάδων o Mπεγερίν

Μπάγερν Μονάχου, Παρί Σεν Ζερμέν και Γιουβέντους καραδοκούν για την απόκτηση του Έκτορ Μπεγερίν.

Σε τρεις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες έχει… γυαλίσει ο Έκτορ Μπεγερίν. Το συμβόλαιο του Ισπανού αμυντικού με την Άρσεναλ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και οι «κανονιέρηδες» δεν εμφανίζονται αρνητικοί σε μια ενδεχόμενη πώληση του 25χρονου.

Για τον Μπεγερίν, τρεις μεγάλες δυνάμεις έχουν ενδιαφερθεί μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα. Μπάγερν Μονάχου, Παρί Σεν Ζερμέν και Γιουβέντους έχουν στο μπλοκάκι τους το όνομα του Ισπανού δεξιού οπισθοφύλακα, με την ομάδα του Νησιού να κοστολογεί στα 32 εκατομμύρια ευρώ τον 25χρονο αμυντικό.

Την εφετινή σεζόν, ο Μπεγερίν έχει καταγράψει συνολικά 21 συμμετοχές με τη φανέλα των «κανονιέρηδων», οι οποίοι θέλουν άμεσα… ρευστό για να ενισχυθούν την νέα αγωνιστική περίοδο.

Πηγή: To10.gr

The post Στο στόχαστρο τριών ομάδων o Mπεγερίν appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Την άμεση λήψη νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της επερχόμενης ενεργειακής κρίσης προανήγγειλε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», την ώρα που η Κύπρος βρίσκεται αντιμέτωπη τόσο με τις επιπτώσεις των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή όσο και με την κτηνιατρική κρίση του αφθώδους πυρετού, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη έναρξης ουσιαστικής συζήτησης για το καθεστώς των Βρετανικών Βάσεων με το τέλος της κρίσης στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE