Άλλες πέντε μέρες υπό κράτηση ο σύζυγος 49χρονης λογίστριας για υπεξαίρεση χρημάτων εταιρείας

Άλλες πέντε μέρες υπό κράτηση ο σύζυγος 49χρονης λογίστριας για υπεξαίρεση χρημάτων εταιρείας

Για άλλες πέντε μέρες ανανεώθηκε σήμερα από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού το διάταγμα κράτησης του 63χρονου συζύγου της 49χρονης υπεύθυνης λογιστηρίου ομίλου εταιρειών, ύποπτης για έκδοση πλαστογραφημένων εντολών μεταφοράς χρημάτων εκατομμυρίων ευρώ και κλάπηκαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως ο 63χρονος συνελήφθη αφού φέρεται να προχώρησε στην εξαργύρωση 19 πλαστογραφημένων επιταγών της εταιρείας για ποσό πέραν των 20 χιλιάδων ευρώ.
 
Από προχθές, Παρασκευή, τελεί επίσης υπό 8ήμερη κράτηση ο 73χρονος πατέρας της 49χρονης, αφού από τις έρευνες διαπιστώθηκε η έκδοση 50 πλαστών επιταγών στο όνομά του, οι οποίες κατατέθηκαν σε προσωπικό λογαριασμό σε τραπεζικό ίδρυμα, για το συνολικό ποσό των 60.105 ευρώ.
 
Οι τρεις διατηρούν το δικαίωμα της σιωπής και ανακρινόμενοι αναφέρουν πως ό,τι έχουν να πουν θα το πουν στο δικαστήριο.
 
Την Τετάρτη λήγει το τέταρτο διάταγμα κράτησης της 49χρονης, με τις έρευνες της Αστυνομίας να συνεχίζονται, καθώς στο μικροσκόπιο των ανακριτών βρίσκεται ένας μεγάλος όγκος μαρτυρικού υλικού που αφορά χρηματικό ποσό που φτάνει τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE