Άλλες πέντε μέρες υπό κράτηση ο σύζυγος 49χρονης λογίστριας για υπεξαίρεση χρημάτων εταιρείας

Άλλες πέντε μέρες υπό κράτηση ο σύζυγος 49χρονης λογίστριας για υπεξαίρεση χρημάτων εταιρείας

Για άλλες πέντε μέρες ανανεώθηκε σήμερα από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού το διάταγμα κράτησης του 63χρονου συζύγου της 49χρονης υπεύθυνης λογιστηρίου ομίλου εταιρειών, ύποπτης για έκδοση πλαστογραφημένων εντολών μεταφοράς χρημάτων εκατομμυρίων ευρώ και κλάπηκαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως ο 63χρονος συνελήφθη αφού φέρεται να προχώρησε στην εξαργύρωση 19 πλαστογραφημένων επιταγών της εταιρείας για ποσό πέραν των 20 χιλιάδων ευρώ.
 
Από προχθές, Παρασκευή, τελεί επίσης υπό 8ήμερη κράτηση ο 73χρονος πατέρας της 49χρονης, αφού από τις έρευνες διαπιστώθηκε η έκδοση 50 πλαστών επιταγών στο όνομά του, οι οποίες κατατέθηκαν σε προσωπικό λογαριασμό σε τραπεζικό ίδρυμα, για το συνολικό ποσό των 60.105 ευρώ.
 
Οι τρεις διατηρούν το δικαίωμα της σιωπής και ανακρινόμενοι αναφέρουν πως ό,τι έχουν να πουν θα το πουν στο δικαστήριο.
 
Την Τετάρτη λήγει το τέταρτο διάταγμα κράτησης της 49χρονης, με τις έρευνες της Αστυνομίας να συνεχίζονται, καθώς στο μικροσκόπιο των ανακριτών βρίσκεται ένας μεγάλος όγκος μαρτυρικού υλικού που αφορά χρηματικό ποσό που φτάνει τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE