Ένας ασθενής με κορωνοϊό στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου - 10 στο Eden Resort

Ένας ασθενής με κορωνοϊό στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου - 10 στο Eden Resort

Ένας ασθενής με κορωνοϊό νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, είναι καλή.

Σημειώνεται ότι από τις 11 Μαρτίου όταν άρχισε τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Αναφοράς, έγιναν μέχρι σήμερα 155 εισαγωγές και δόθηκαν 138 εξιτήρια σε ασθενείς που αποθεραπεύτηκαν και επέστρεψαν στο σπίτι τους.

Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort, στην Τερσεφάνου, εισήχθησαν χθες τέσσερα άτομα. Έτσι σήμερα βρίσκονται εκεί δέκα άτομα, τα οποία θα παραμείνουν στο Κέντρο μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Την Τρίτη αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE