ΚΟΣΜΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νέο ημερήσιο ρεκόρ κρουσμάτων - Ξεπέρασαν τις 200 χιλιάδες

ΚΟΣΜΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νέο ημερήσιο ρεκόρ κρουσμάτων - Ξεπέρασαν τις 200 χιλιάδες

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κατέγραψε ημερήσια αύξηση ρεκόρ των κρουσμάτων της επιδημίας του κορωνοϊού σήμερα κατά 212.326.

Οι μεγαλύτερες αυξήσεις προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Βραζιλία και την Ινδία, σύμφωνα με τον ημερήσιο απολογισμό https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019/situation-reports.

Το προηγούμενο ημερήσιας αύξησης κρουσμάτων είχε καταγραφεί στις 28 Ιουνίου (+189.077).

Οι θάνατοι παρέμειναν σχετικά σταθεροί στους 5.000 περίπου.

Σύμφωνα με απολογισμό του Reuters, ο αριθμός των κρουσμάτων παγκοσμίως ξεπέρασε χθες τα 11 εκατομμύρια, ξεπερνώντας άλλο ένα όριο στην εξάπλωση της επιδημίας που έχει σκοτώσει περισσότερο από μισό εκατομμύριο ανθρώπους μέσα σε επτά μήνες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νεκρή Ζώνη: Αναμονή για επίσκεψη Λακρουά στην Κύπρο – Βλέπει Χριστοδουλίδη για UNFICYP και αυξανόμενη ένταση

Νεκρή Ζώνη: Αναμονή για επίσκεψη Λακρουά στην Κύπρο – Βλέπει Χριστοδουλίδη για UNFICYP και αυξανόμενη ένταση

Συνάντηση με ιδιαίτερη σημασία θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα δεχθεί τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE