«Άλμα» παραμονής η Μπράϊτον, δεν σώζονται τα Καναρίνια

«Άλμα» παραμονής η Μπράϊτον, δεν σώζονται τα Καναρίνια

Η Μπράιτον απέδρασε με το διπλό από την έδρα της ουραγού Νόριτς (0-1) και ξέφυγε στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη, οδηγώντας τα Καναρίνια ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στον «γκρεμό» της Championship.

Ο χαρακτήρας του ματς ήταν περίπου «ο θάνατος σου, η ζωή μου» και η Μπράιτον το ήξερε προτού αγωνιστεί στο «Κάροου Ρόουντ» κόντρα στη Νόριτς. Η ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ δεν άφησε την ευνοϊκή συγκυρία απέναντι στην ουραγό ανεκμετάλλευτη και επέβαλε το νόμο της, επικρατώντας με 1-0 και πήραν έτσι αέρα εννιά βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη, έστω και με ματς περισσότερο, πέντε αγωνιστικές πριν από το φινάλε.

Μοναδικό τέρμα που έκρινε και την έκβαση του ματς, ήταν αυτό από τον Λεάντρο Τροσάρ, ο οποίος «ξέγραψε» τις ευκαιρίες του στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουναίτεντ και χάρισε στους γλάρους το «χρυσό» τρίποντο μισής παραμονής. Από την άλλη, η Νόριτς του Ντάνιελ Φάρκε εξακολουθεί να μετράει μόνο ήττες από τις 28 Φεβρουαρίου και αν συνεχίσει έτσι, σε δύο αγωνιστικές ενδεχομένως να αποτελεί και μαθηματικά την πρώτη ομάδα που υποβιβάζεται.

Νόριτς (Ντάνιελ Φάρκε): Κρουλ, Άαρονς, Γκόντφρεϊ, Κλόζε, Λιούις, Τέτεϊ (78′ Βράντσιτς), ΜακΛίν, Μπουεντία, Ντούντα (67′ Άιντα), Ερνάντες (67′ Κάντγουελ), Ντρμιτς (67′ Πούκι)

Μπράιτον (Γκρέιαμ Πότερ): Ράιαν, Μπερν, Ντανκ, Γουέμπστερ, Λαμπτέι (90+4′ Ντάφι), Μπισούμα (79′ Στέφενς), Πρέπερ, Τροσάρ (79′ ΜακΆλιστερ, Μόουι (72′ Γκρος), Κόνολι (72′ Μπερνάρντο), Μοπέ
gazzetta.gr

The post «Άλμα» παραμονής η Μπράϊτον, δεν σώζονται τα Καναρίνια appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE