Ο καινούργιος… ΤΡΟΠΟΣ παρουσίασης!

Ο καινούργιος… ΤΡΟΠΟΣ παρουσίασης!

Μονοπώλησαν οι Νταμπό και Ντιγκινί, στο χθεσινό ρεπορτάζ του Απόλλωνα. Ήταν κλειστοί εδώ και αρκετές εβδομάδες, οι δυο Γάλλοι επιθετικοί, επισφραγίστηκε η ένταξη τους στην ομάδα.

Ήταν διαφορετικός ο τρόπος που… παρουσιάστηκαν στους φίλους της ομάδας οι δυο ποδοσφαιριστές, αφού αναρτήθηκε βίντεο (ΕΔΩ), όπου εξέφρασαν τη χαρά τους, για το ότι θα ζουν πλέον στη Λεμεσό και θα εργάζονται στην ποδοσφαιρική εταιρία του Απόλλωνα.

Ακόμα κι αν η «πατέντα» ήταν κλεμμένη απ’ αλλού (ίσως το έκανε κάποιος σύλλογος στο εξωτερικό), προκάλεσε θετική εντύπωση. Είναι καλό να μην υπάρχει μονοτονία, στον τομέα της επικοινωνίας.

Π.Χ. 

The post Ο καινούργιος… ΤΡΟΠΟΣ παρουσίασης! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποχώρηση-σεισμός από το Άλμα: Ο Αβραάμ Θεμιστοκλέους «καρφώνει» τον Μιχαηλίδη για αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες

Αποχώρηση-σεισμός από το Άλμα: Ο Αβραάμ Θεμιστοκλέους «καρφώνει» τον Μιχαηλίδη για αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες

Νέες αναταράξεις προκαλούνται στο κίνημα Άλμα, καθώς ο Αβραάμ Θεμιστοκλέους, που υπήρξε από τα πρόσωπα του αρχικού πάνελ παρουσίασης του κινήματος, ανακοίνωσε την αποχώρησή του, εξαπολύοντας δριμεία κριτική προς τον τέως Γενικό Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη και τους συνεργάτες του.

BEST OF TOTHEMAONLINE