ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΟΥΠΕΡ Παναθηναϊκός, «απάντησε» στον ΠΑΟΚ!

ΣΟΥΠΕΡ Παναθηναϊκός, «απάντησε» στον ΠΑΟΚ!

Ο Παναθηναϊκός ήταν επιβλητικός κόντρα στον ΠΑΟΚ, του οποίου επικράτησε με 3-0 στα σετ, ισοφαρίζοντας τη σειρά για τα ημιτελικά της Volley League και η πρόκριση θα κριθεί την Κυριακή.

Κυρίαρχος Παναθηναϊκός και όλα στα ίσα!

Οι «πράσινοι» δυσκολεύτηκαν μόνο στο πρώτο σετ κόντρα στον ΠΑΟΚ και επικρατώντας με 3-0 (29-27, 25-27, 25-18), ισοφάρισαν τη σειρά με τον «δικέφαλο» για τα ημιτελικά της Volley League.

Συνεπώς, το εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος θα κριθεί την προσεχή Κυριακή σε τρίτη και τελευταία «μάχη» (και πάλι στο ΟΑΚΑ), που είναι προγραμματισμένη για τις 19:00.

«Κλειδί» στην εξέλιξη του αγώνα, που είχε ξεκάθαρα ρυθμιστή το «τριφύλλι» μετά το πρώτο διάστημα του αγώνα, ήταν το μπλοκ της ομάδας του Ανδρεόπουλου. Νοκ-άουτ βρήκε ο Σωτήρης Σωτηρίου στο φινάλε του πρώτου σετ, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό.

Το παιχνίδι ήταν θρίλερ στο πρώτο διάστημα. Στα μέσα του, οι «πράσινοι» πήγαν στο +4 με 16-12 κι έδειχναν να έχουν τον έλεγχο της κατάστασης.

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ έκανε come back και με επιμέρους 10-6, αλλά και σερί 5-0, βρέθηκε σε θέση οδηγού με το 22-20. Το ματς πήγε πόντο-πόντο, με τον Πανταλέοντα να γέρνει την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του με άσο, που έκανε το 29-27.

Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός ήταν σούπερ και απολύτως δίκαια έφτασε σε άνετη επικράτηση. Η ομάδα του Ανδρεόπουλου μπήκε φουριόζα και εκμεταλλευόμενη την απώλεια του Σωτηρίου έκανε… μεγάλο περίπατο, αφού πήρε προβάδισμα με 5-0.

Δίχως υπερβολή, δεν κοίταξε άλλο πίσω στο υπόλοιπο του σετ. Η κυριαρχία της συνεχίστηκε, όπως και τα λάθη του ΠΑΟΚ και τα πάντα κρίθηκαν νωρίς, αφού το ματς πήγε στο 20-10. Με την κατάλληλη διαχείριση, ο Παναθηναϊκός έφτασε σχετικά σβηστά στο 25-17.

Κάπως πιο σθεναρή ήταν η αντίσταση του ΠΑΟΚ σε μεγάλο μέρος του τρίτου σετ. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πολύ καλά, βρέθηκε με 7-3 μπροστά, αλλά μετά την αντίσταση της ομάδας του Δεληκώστα, το ματς πήγε στο 14-8 με τον Ρανγκέλ οδηγό για τους «πράσινους».

Ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 16-13 και με τον Ρανγκέλ να δηλώνει «παρών» και πάλι, ξέφυγε για το 19-13 και κάπου εκεί «κλείδωσε» τη νίκη ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 3-0

Τα σετ: 29-27, 25-17, 25-18.

Το πρόγραμμα

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ 2-3 (22-25, 25-23, 25-20, 25-27, 16-18)
Π.Α.Ο.Κ. – Παναθηναϊκός Α.Ο. 3-2 (14-25, 19-25, 25-23, 15-8)
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ 3-0 (25-20, 25-20, 25-19)
Π.Α.Ο.Κ. – Παναθηναϊκός Α.Ο. 0-3 (27-29, 17-25, 18-25)
4/7 (ΕΡΤ – ΟΑΚΑ) 17.15: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ (αν χρειαστεί)
5/7 (ΕΡΤ -ΟΑΚΑ), 19.00: Π.Α.Ο.Κ. – Παναθηναϊκός Α.Ο. (αν χρειαστεί)

Πηγή: sport-fm.gr

The post ΣΟΥΠΕΡ Παναθηναϊκός, «απάντησε» στον ΠΑΟΚ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Φόνος στην Πέγεια: Το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο Στέλιο – Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

Επίθεση Ρέμου στις Αρχές: Λέτε ψέματα, παραβιάζετε τον Νόμο, δεν είμαι κατηγορούμενος, είμαι ερευνώμενος

Εντοπισμός κινητών και ναρκωτικών σε επιχείρηση Αστυνομίας στις φυλακές - Σε εξέλιξη η έρευνα για τη βόμβα

Ελένη Μενεγάκη: Ανακοίνωσε το τέλος της από το καθημερινό - «Σβήνω το λαμπάκι μου και δεν θα ξανά μπω» - Δείτε Βίντεο

Όταν ο Φειδίας ανακαλύπτει... «δωρεάν» ανθρακούχο νερό στο Ευρωκοινοβούλιο - Παραδέχεται αποτυχία και επιστρέφει με poll στους followers του - Δείτε βίντεο

Aπολύθηκες; Μάθε τα δικαιώματα σου - Ολες οι λεπτομέρειες



Έπεσαν οι τόνοι στο εθνικό συμβούλιο - Δρομολόγηση συγκεκριμένων κινήσεων σε διπλωματικό επίπεδο

Έπεσαν οι τόνοι στο εθνικό συμβούλιο - Δρομολόγηση συγκεκριμένων κινήσεων σε διπλωματικό επίπεδο

Μία από τις κρισιμότερες συνεδριάσεις του Εθνικού Συμβουλίου η σημερινή, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό το φως των προκαταρκτικών εκθέσεων του ΓΓ των ΗΕ για την ΟΥΝΦΙΚΥΠ και λίγες μέρες πριν την ετοιμασία της έκθεσης Ολγκίν, η οποία σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, αναμένεται στις 10 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top