ΠΟΥ: Αποτελέσματα σε 2 εβδομάδες από κλινικές δοκιμές φαρμάκων για COViD-19

ΠΟΥ: Αποτελέσματα σε 2 εβδομάδες από κλινικές δοκιμές φαρμάκων για COViD-19

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) αναμένει προκαταρκτικά αποτελέσματα εντός των επόμενων δύο εβδομάδων από κλινικές δοκιμές που διεξάγονται για φάρμακα τα οποία μπορεί να είναι αποτελεσματικά στην θεραπεία ασθενών με την νόσο COVID-19.

Όπως μεταδίδει το Reuters, αυτό δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους κατά τη διάρκεια ενημερωτικής δημοσιογραφικής συνάντησης, την Παρασκευή.

Ο επικεφαλής του προγράμματος έκτακτης ανάγκης του ΠΟΥ Μάικ Ράιαν ανέφερε ότι δεν θα ήταν σοφό να προβλέψει πότε θα είναι έτοιμο ένα εμβόλιο για την COVID-19 για μαζική διάθεση.  Παρά το γεγονός ότι μπορεί να καταδειχθεί η αποτελεσματικότητα ενός υποψήφιου εμβολίου ως το τέλος του χρόνου, το ερώτημα είναι πόσο σύντομα θα μπορούσε να παραχθεί μαζικά, είπε. 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE