Δ.Σ ΡΙΚ: Προχωρούν οι μεταρρυθμίσεις

Δ.Σ ΡΙΚ: Προχωρούν οι μεταρρυθμίσεις

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΡΙΚ  δηλώνει ότι οι μεταρρυθμίσεις της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, που  στοχεύουν στον εκσυγχρονισμό της, προχωρούν.

Σε ανακοίνωσή του την Παρασκευή (3/7), το Διοικητικό Συμβούλιο αναφέρει ότι  το οργανόγραμμα, τα περιθωριακά ωφελήματα και το νέο κτίριο του ΡΙΚ είναι ζητήματα, για τα οποία δεσμεύτηκε ότι θα προωθήσει, όπως και πράττει, για να σημειώσει ότι «σ’ αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς».

Όπως προσθέτει ο Υπουργός Εσωτερικών έχει προγραμματίσει συναντήσεις με τις Συντεχνίες και κατόπιν με το Δ.Σ., την Πέμπτη 9 Ιουλίου, στην οποία θα παρουσιάσει τις τελικές αποφάσεις, που αφορούν τα τρία μεγάλα ζητήματα του ΡΙΚ.

«Το Δ.Σ. και η Διεύθυνση και με την αποφασιστική παραγωγική εμπλοκή του ίδιου του ΥΠΕΣ και σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στα θέματα του ΡΙΚ, υλοποιούν τις δεσμεύσεις τους. Έχουν τροχοδρομηθεί λύσεις σε προβλήματα τα οποία για χρόνια, τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία, βρίσκονταν σε στασιμότητα», σημειώνει.

Τέλος, αναφέρει ότι «προσπάθεια είναι η δημιουργία μιας σύγχρονης Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης για την οποία όλοι θα αισθανόμαστε υπερήφανοι, κυρίως οι λειτουργοί της, οι οποίοι θα έχουν προοπτική ανέλιξης και θα εργάζονται σ’ ένα ασφαλές και παραγωγικό επαγγελματικό περιβάλλον».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE