Επιστολή ΕΚΥΣΥ προς Ελληνική Τράπεζα για τη μη λειτουργία κινητών τραπεζικών μονάδων

Επιστολή ΕΚΥΣΥ προς Ελληνική Τράπεζα για τη μη λειτουργία κινητών τραπεζικών μονάδων

Επιστολή ΕΚΥΣΥ προς Ελληνική Τράπεζα για τη μη λειτουργία κινητών τραπεζικών μονάδων.

Νέα επιστολή προς την Ελληνική Τράπεζα λόγω τερματισμού των κινητών τραπεζικών μονάδων που εξυπηρετούσαν κοινότητες και κυρίως ηλικιωμένα άτομα, απέστειλε η ΕΚΥΣΥ, εκφράζοντας ξανά τα παράπονα χιλιάδων συνταξιούχων, οι οποίοι "υφίστανται τεράστια ταλαιπωρία από το κλείσιμο αρκετών υποκαταστημάτων του Συνεργατισμού που πέρασαν στην κατοχή της Ελληνικής".

Στην ανακοίνωση της ΕΚΥΣΥ αναφέρει ότι η Ελληνική λειτούργησε δύο κινητές τραπεζικές μονάδες που διευκόλυναν και εξυπηρετούσαν τους κατοίκους 30 κοινοτήτων περίπου, οι οποίες όμως τερμάτισαν τη λειτουργία τους πρόσφατα, με αποτέλεσμα την πρόκληση τεράστιας ταλαιπωρίας σε χιλιάδες συνταξιούχους.

Η ΕΚΥΣΥ ζητεί την επαναφορά των κινητών τραπεζικών μονάδων καθώς και την εγκατάσταση ταμειακών μηχανών στις μικρές κοινότητες. Επίσης, καλεί τη διεύθυνση της τράπεζας να λάβει σοβαρά υπόψη τις έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων 20 κοινοτήτων της Πάφου και να διατηρήσει σε λειτουργία το κατάστημα της Ελληνικής στο Στρουμπί.

Η ΕΚΥΣΥ αναφέρει στην επιστολή της ότι λαμβάνει παράπονα και διαμαρτυρίες από συνταξιούχους των κοινοτήτων Ορούντας, Μιτσερού, Κλήρου, Πέρα Ορεινής, Καμπιά, Καπέδες, Νικητάρι, Βυζακιάς, Αγίας Μαρίνας, Αλάμπρας, Μοσφιλωτής στη επαρχία Λευκωσίας και Παλώδιας, Παραμύθας, Σπιτάλι, Φασούλας της επαρχίας Λεμεσού.

Παράπονα εκφράζονται και από τις κοινότητες Ξυλοφάγου, Λιοπετρίου και άλλες μικρές κοινότητες της Λάρνακας για τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργούνται μετά το κλείσιμο πάρα πολλών υποκαταστημάτων των τραπεζών με αποτέλεσμα μεγάλες περιφέρειες, όπως είναι αυτή του Δαλιού με μεγάλες κοινότητες να στοιβάζονται στις ουρές σε ένα υποκατάστημα της τράπεζας (το μοναδικό που έμεινε ανοικτό) στο Πέρα Χωριό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE