ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δημητρίου: «Είμαστε κοντά σε μεταγραφές» – Τι είπε για Κάσες, Κίβενι και Ρουίζ

Δημητρίου: «Είμαστε κοντά σε μεταγραφές» – Τι είπε για Κάσες, Κίβενι και Ρουίζ

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport 1 και δήλωσε χαρακτηριστικά πως η ομάδα της Λάρνακας είναι κοντά στο να ολοκληρώσει μεταγραφές.

Τόνισε επίσης πως Νάτσο Κάσες, Κίβενι και Ραούλ Ρουίζ δεν υπολογίζονται.

Αναλυτικά:

Το αρχικό του σχόλιο: «Έχει αρχίσει η αντίστροφή μέτρηση ολοκληρώσαμε τα εργομετρικά. Τελευταίος ήταν ο Μακρής. Από Δευτέρας μπαίνουμε κανονικά στο γήπεδο στη Λάρνακα. Από τις 21 το μήνα η βάση μας μεταφέρετε στις Κακοπετριά όπου θα δώσουμε 4 φιλικά παιχνίδια. Στις 18 θα έχουμε φιλικό με την Ομόνοια Αραδίππου».

Για τις μεταγραφές και τις επόμενες κινήσεις: «Έχουμε ολοκληρώσει κάποιες μεταγραφές όπως ο Μακρής και ο Σπιρόσκι, επέστρεψε και ο Μάριος Αντωνιάδης στην ομάδα. Έχουμε σημαντικές επιστροφές παικτών που πέρσι δεν μπορούσαν λόγω τραυματισμών όπως ο Φλοριάν και ο Μοϊσόφ που περιμένουμε να προσφέρουν αυτό που μπορούν. Είναι διαφορετικό το σκηνικό φέτος αφού υπάρχουν πρωταθλήματα που δεν έχουν ολοκληρωθεί. Είμαστε κοντά σε κάποιους ποδοσφαιριστές».

Ποιοι θα αποχωρήσουν και οι αναπροσαρμογές συμβολαίων: «Έχει δοθεί άδεια στον Νάτσο Κάσες και τον Κίβενι παραμένουν εκτός. Ο Ραούλ Ρουίζ έχει έρθει στην Κύπρο. Είμαστε σε συζητήσεις μαζί τους να βρουν άλλη ομάδα και προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση. Ο Γκολομπάρτ είναι κανονικά ποδοσφαιριστής της ομάδας. Δεσμεύεται σε συμβόλαιο όμως σε μια μεταγραφική περίοδο δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα. Τακτοποιήσαμε και το θέμα με τον Ματίας Σπόλιαριτς που ήταν ο πρώτος που έκανε αναπροσαρμογή συμβολαίου όπως και με τον Mιγκέλ Γκονζάλες που έκανε και επέκταση συνεργασία».

Για την ΑΕΚ Αρένα: «Με το Αρένα προχωράμε κανονικά. Μετά την διακοπή που είχαμε με την πανδημία ξανάρχισαν τέλη του 2020 μέχρι τα τέλη του Νοέμβρη θα ολοκληρωθούν. Για να μπορούν να γίνουν αγώνες ομίλων πρέπει να ολοκληρωθούν τα έργα. Δεν μπορεί να δοθεί το γήπεδο μας λόγω των έργων σε άλλη ομάδα για την Ευρώπη. Θα υπάρχουν νέα θεωρεία πολυτελείας, σκέπαστρο, δημοσιογραφικά».

The post Δημητρίου: «Είμαστε κοντά σε μεταγραφές» – Τι είπε για Κάσες, Κίβενι και Ρουίζ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε προχωρημένη σήψη η σορός του άντρα που βρέθηκε σε πάρκο στη Λευκωσία – Σε εξέλιξη οι έρευνες - Εν αναμονή της νεκροτομής

Μονή Αββακούμ: «Δεν τους ανήκει τίποτα από το μοναστήρι... όπως ήρθαν θα φύγουν» - Υποψίες για ακίνητα και στην Ελλάδα

Ένας στους δέκα νέους ούτε δουλεύουν, ούτε σπουδάζουν – Πόσες γυναίκες και πόσοι άνδρες

Πότε ένας εργοδότης μπορεί να απολύσει εργοδοτούμενο χωρίς να δώσει προειδοποίηση

Συνεχίζεται σήμερα η υπόθεση παύσης του Γεν. Ελεγκτή ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου

Όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στον Στρόβολο – Εκτεταμένες οι ζημιές



Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει περίπτωση αλλαγής της συμφωνημένης βάσης λύσης του Κυπριακού»

Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει περίπτωση αλλαγής της συμφωνημένης βάσης λύσης του Κυπριακού»

Σε δηλώσεις προέβη ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top