Αλλαγή σκυτάλης στις Δημόσιες Επιβατικές Μεταφορές στις επαρχίες Λευκωσίας και Λάρνακας

Αλλαγή σκυτάλης στις Δημόσιες Επιβατικές Μεταφορές στις επαρχίες Λευκωσίας και Λάρνακας

Αλλαγή σκυτάλης στις Δημόσιες Επιβατικές Μεταφορές στις επαρχίες Λευκωσίας και Λάρνακας.

Από την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020, τις Δημόσιες Επιβατικές Μεταφορές σε Τακτικές Γραμμές με Λεωφορεία στις Επαρχίες Λευκωσίας και Λάρνακας αναλαμβάνουν οι εταιρείες NPT Nicosia Public Transport Services and Operations LTD και LPT Larnaca Public Transport Services and Operations LTD αντίστοιχα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων,

Στην ανακοίνωση, που αναδημοσιεύει το ΓΤΠ, αναφέρεται ότι, τα δρομολόγια και ωράρια τα οποία θα ισχύουν από τις 5 Ιουλίου 2020, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα https://publictransport.com.cy/ , στην εφαρμογή pame app (διαθέσιμη σε Android και iOS), στην εφαρμογή Motion (διαθέσιμη σε Android και iOS) καθώς επίσης στους κεντρικούς σταθμούς λεωφορείων.

Για περαιτέρω πληροφορίες, το κοινό μπορεί επίσης να αποταθεί στο τηλεφωνικό κέντρο των εταιρειών, το οποίο θα είναι σε λειτουργία από το πρωί της Κυριακής 5 Ιουλίου 2020, στον αριθμό 1416, αναφέρεται τέλος.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε στον Λευκό Οίκο με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ευρωπαίους ηγέτες. Τριμερής συνάντηση: Ο Τραμπ δήλωσε πως οι συζητήσεις θα περιελάμβαναν τόσο τις εγγυήσεις ασφαλείας όσο και πιθανές εδαφικές παραχωρήσεις. Πρόσθεσε ότι αναμένει να πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση με τον Πούτιν και τον Ζελένσκι: «Πιστεύω ότι είναι θέμα πότε, όχι αν».

BEST OF TOTHEMAONLINE