Kαλό ΝΕΟ για την Ομόνοια! Οι πιθανοί αντίπαλοι…

Kαλό ΝΕΟ για την Ομόνοια! Οι πιθανοί αντίπαλοι…

Οριστικά στους ισχυρούς στον πρώτο προκριματικό του Τσιάμπιονς Ληγκ, θα βρίσκεται η Ομόνοια. Η συγκεκριμένη εξέλιξη προέκυψε χθες βράδυ, μετά την απώλεια του τίτλου από την Αλασκέρτ στο πρωτάθλημα Αρμενίας.

Η κλήρωση για τον πρώτο προκριματικό θα γίνει στις 9 Αυγούστου.

Οι πιθανοί αντίπαλοι των πρασίνων είναι:

Μπουντούτσνοστ (Μαυροβούνιο),

Φλόρα (Εσθονία),

Ντινάμο Μπρεστ (Λευκορωσία),

Ρίγα (Λετονία),

Κόνας Κέι (Ουαλία),

Γιουρόπα (Γιβραλτάρ),

Κλάκσβικ (Ν. Φαρόε),

Ρέικιαβικ (Ισλανδία),

Κουπς (Φινλανδία),

Σίλεκς (Βόρεια Μακεδονία),

Φλοριάνα (Μάλτα)

Επίσης θα προστεθεί μια ομάδα που θα περάσει από τον προ-προκριματικό γύρο.

Τις επόμενες μέρες θα προστεθούν σε αυτή τη λίστα ακόμη πέντε ομάδες, από πρωταθλήματα που είναι σε εξέλιξη.

*Να σημειώσουμε ότι υπάρχει ένα σενάριο, η Ομόνοια να αρχίσει τις υποχρεώσεις της από τον Β’ προκριματικό γύρο.

Toύτο θα συμβεί, σε περίπτωση που και οι οκτώ ομάδες που θα συνεχίσουν στο Τσάμπιονς Λιγκ της τρέχουσας σεζόν, εξασφαλίσουν την απευθείας συμμετοχή στους ομίλους της διοργάνωσης για την περίοδο 2020-21.

The post Kαλό ΝΕΟ για την Ομόνοια! Οι πιθανοί αντίπαλοι… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE