Ν. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ: Συνάντηση με τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών στην Αθήνα

Ν. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ: Συνάντηση με τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών στην Αθήνα

Συνάντηση με τον Έλληνα ομόλογο του, Νίκο Δένδια θα έχει την Παρασκευή (2/7) στην Αθήνα ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Η συζήτηση των δύο Υπουργών Εξωτερικών αναμένεται να περιστραφεί γύρω από ζητήματα διμερούς, περιφερειακού και διεθνούς ενδιαφέροντος, ενόψει και του προσεχούς Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της 13ης Ιουλίου. 

 Σύμφωνα με το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, έμφαση θα δοθεί στις τελευταίες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και στην τουρκική παραβατικότητα, στο Κυπριακό και στις τριμερείς συνεργασίες που έχουν αναπτύξει οι δύο χώρες στην περιοχή. 

Μετά το πέρας της συνάντησης, που είναι προγραμματισμένη για τις 12:00, θα ακολουθήσουν δηλώσεις των δύο Υπουργών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE