Κιτρινοπράσινο φιρμάνι για Μικέλ Γκονζάλες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Κιτρινοπράσινο φιρμάνι για Μικέλ Γκονζάλες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανακοίνωση από την ΑΕΚ για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 34χρονο (24/09/1985) Ισπανό αμυντικό, Μικέλ Γκονζάλες.

Αναλυτικά:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον εκ των αρχηγών της ομάδας μας Mikel Gonzalez για ακόμη ένα χρόνο και συγκεκριμένα μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Παράλληλα ανακοινώνεται ότι ο ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει σε αναπροσαρμογή του συμβολαίου του και απέδειξε έμπρακτα ότι αντιλαμβάνεται πλήρως τα νέα οικονομικά δεδομένα.

Τον ευχαριστούμε για την κατανόηση και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Ο Mikel συνεχίζει στα «κιτρινοπράσινα» για 3η συνεχόμενη σεζόν.

Μέχρι στιγμής συμπλήρωσε 65 συνολικά συμμετοχές (43 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 4 στο Κύπελλο, 1 στο Σούπερ Καπ και 17 στην Ευρώπη), ενώ σημείωσε και 2 γκολ».

The post Κιτρινοπράσινο φιρμάνι για Μικέλ Γκονζάλες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE