Επίσημο: Χακίμι και με τη «βούλα» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Επίσημο: Χακίμι και με τη «βούλα» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την μετακίνηση του Ασράφ Χακίμι στην Ίντερ, αντί 40+5 εκατομμυρίων ευρώ.

Παίκτης της Ίντερ είναι και με την βούλα ο Ασράφ Χακίμι. Ο 21χρονος Μαροκινός ακραίος μπακ, ο οποίος την Τρίτη (30/6) βρέθηκε στο Μιλάνο για τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφέςανακοινώθηκε πρώτα από την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία και τον παραχωρεί.

Ο Χακίμι, ο οποίος έκανε μια εξαιρετική διετία ως δανεικός από την Βασίλισσα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2025, οι ετήσιες αποδοχές του θα φτάνουν τα πέντε εκατομμύρια ευρώ, ενώ η Ρεάλ θα βάλει στα ταμεία της 40+5 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Επίσημο: Χακίμι και με τη «βούλα» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE