Ξεκίνησε από Απόλλωνα, αγωνίστηκε και σε Ολυμπιακό, ανακοινώθηκε από άλλη Κυπριακή ομάδα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ξεκίνησε από Απόλλωνα, αγωνίστηκε και σε Ολυμπιακό, ανακοινώθηκε από άλλη Κυπριακή ομάδα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Στην ανακοίνωση μεταγραφής προχώρησε η Αλκή Ορόκλινη…

«Η ομάδα μας έχει συμφωνήσει με τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Παναγιώτου για συνεργασία την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Παναγιώτου αγωνιζόταν την τελευταία χρονιά στην ομάδα ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα, ενώ πέρασε στο παρελθόν από Ομόνοια Αραδίππου, Αγία Νάπα και Ολυμπιακό Λευκωσίας. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Απόλλωνα.

Είναι γεννημένος στις 30 Απριλίου 1997 (23 ετών) και κατά την προηγούμενη χρονιά μέτρησε 13 παρουσίες με την ομάδα του Ύψωνα.

Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη στην οικογένεια της Αλκής και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

 

The post Ξεκίνησε από Απόλλωνα, αγωνίστηκε και σε Ολυμπιακό, ανακοινώθηκε από άλλη Κυπριακή ομάδα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Ο καλύτερος στόχος είναι να υπάρξει επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν το 2017»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Ο καλύτερος στόχος είναι να υπάρξει επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν το 2017»

Ο καλύτερος στόχος μέσα από τη Γενεύη είναι να υπάρξει επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν το καλοκαίρι του 2017, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE