ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθησαν 49χρονος και 46χρονος μετά από μαρτυρίες - Φέρονται να ξυλοκόπησαν και να λήστεψαν την 66χρονη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθησαν 49χρονος και 46χρονος μετά από μαρτυρίες - Φέρονται να ξυλοκόπησαν και να λήστεψαν την 66χρονη

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε στις 28 Ιουνίου, στη Λεμεσό, που είχε ως αποτέλεσμα τον κρίσιμο τραυματισμό 66χρονης.

Συγκεκριμένα, κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 46χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος. Σήμερα ο 46χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Από τη συνέχιση των εξετάσεων, εξασφαλίστηκε μαρτυρία και εναντίον 49χρονου, ο οποίος συνελήφθη σήμερα δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Η ληστεία διαπράχθηκε γύρω στις 8π.μ., της περασμένης Κυριακής. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία η 66χρονη δέχθηκε επίθεση από δύο άνδρες, οι οποίοι φέρονται την χτύπησαν, έξω από το διαμέρισμά της. Ακολούθως οι δράστες φέρονται να έκλεψαν διάφορα χρυσαφικά και τιμαλφή, από το διαμέρισμα και να τράπηκαν σε φυγή. 

Η 66χρονη, συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού σε σταθερή κατάσταση. 

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE