Καταστατική, Γενική και Εκλογική Συνέλευση της ΣΚΟΕΠΑ

Καταστατική, Γενική και Εκλογική Συνέλευση της ΣΚΟΕΠΑ

Καλούνται τα μέλη της Σκοπευτικής Οργάνωσης Επαρχίας Αμμοχώστου (ΣΚΟΕΠΑ) σε Καταστατική και στην ετήσια Γενική Συνέλευση που θα διεξαχθούν την Τρίτη 21 Ιουλίου 2020 και ώρα 07:30μ.μ. στο οίκημα της οργάνωσης στο σκοπευτήριο Παραλιμνίου.

Θα προηγηθεί η Καταστατική Συνέλευση, για αλλαγή του άρθρου 15α ώστε οι Αρχαιρεσίες για ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Δικαστικής Επιτροπής να διεξάγονται ανά τετραετία αντί ανά τριετία για να συμβαδίζουν με τις Αρχαιρεσίες της ΣΚΟΚ που καλύπτουν την περίοδο από Ολυμπιάδα σε Ολυμπιάδα.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης που θα ακολουθήσει, θα διεξαχθούν εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Δικαστικής Επιτροπής για τετραετή θητεία.

Υποψηφιότητες υποβάλλονται γραπτώς στον πρόεδρο του απερχόμενου Δ.Σ. μέχρι τη 19η Ιουλίου και ώρα 06:00μ.μ.

Θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι:

  1. Λογοδοσία του Προέδρου
  2. Ταμειακή Έκθεση
  3. Έγκριση Πεπραγμένων και Λογαριασμών
  4. Διάφορα.
  5. Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Δικαστικής Επιτροπής

Η παρουσία όλων των μελών, κρίνεται αναγκαία.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο

της ΣΚ.Ο.Ε.Π.Α.

 

The post Καταστατική, Γενική και Εκλογική Συνέλευση της ΣΚΟΕΠΑ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE