Μάχη για να δοθεί στη δημοσιότητα η λίστα Γεωρκάτζη, δηλώνει ο Πρόεδρος Κινήματος Οικολόγων

Μάχη για να δοθεί στη δημοσιότητα η λίστα Γεωρκάτζη, δηλώνει ο Πρόεδρος Κινήματος Οικολόγων

Στο θέμα της προσπάθειας που καταβάλλεται στο να κλείσει η ιστορία με τη λίστα Γεωρκάτζη  αλλά και στην εξέλιξη του θέματος, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην Πάφο ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών Γιώργος Περδίκης.


Ο κ. Περδίκης ανέφερε πως σήμερα έδωσε μια δυνατή μάχη στην σύσκεψη των αρχηγών για να προχωρήσει το θέμα, προσθέτοντας πως η προσπάθεια θα συνεχιστεί την Παρασκευή.

Ανέφερε επίσης πως έχουν πάρει κάποιες δεσμεύσεις από τα κόμματα ότι θα συγκροτήσουν τελικά μια ειδική επιτροπή με αυστηρό χρονοδιάγραμμα, ούτως ώστε να δοθεί στη δημοσιότητα η λίστα Γεωρκάτζη. 

Είπε ακόμη, πως οι αποφάσεις της Βουλής αναμένονται την ερχόμενη Παρασκευή, ευχόμενος όπως αυτές είναι προς τη σωστή κατεύθυνση .

Δηλαδή, όπως είπε, να μην ανοίξουν έναν φαύλο κύκλο, ούτε να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση ή να παραπέμψουν το θέμα στις ελληνικές καλένδες. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE