Κάλεσμα Αρικλί σε Τατάρ και Οζερσάι για συνεργασία στις λεγόμενες «προεδρικές εκλογές»

Κάλεσμα Αρικλί σε Τατάρ και Οζερσάι για συνεργασία στις  λεγόμενες «προεδρικές εκλογές»

Κάλεσμα προς τα κόμματα των Ερσίν Τατάρ και Κουντρέτ Οζερσάι για να συνεργαστούν στις «προεδρικές εκλογές» απεύθυνε ο πρόεδρος του Κόμματος Αναγέννησης και υποψήφιος ο ίδιος, Ερχάν Αρικλί.

 
Όπως γράφει η ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί, ο κ. Αρικλί φέρεται να δήλωσε ότι λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις, φαίνεται ότι η υποψηφιότητα του κ. Τατάρ έχει χάσει, και ο κ. Οζερσάι με λανθασμένες τοποθετήσεις του έχει φθαρεί και πως «στην πολιτική είναι λάθος να κλείνεις πόρτες. Στην πολιτική ο διάλογος είναι αναπόφευκτος».
 
Ας συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για έναν κοινό υποψήφιο, ανέφερε ο Ερχάν Αρικλί «να τελειώνουμε με αυτή τη δουλειά. Εάν δεν πάρουμε μια απόφαση ο καθένας θα τραβήξει το δρόμο του».
 
Και παλιότερα ο κ. Αρικλί είχε μιλήσει για συνεργασία των τριών υποψηφίων της τ/κ δεξιάς, αλλά στον δεύτερο γύρο.


 ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE