ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί για 12 χρόνια 33χρονος για υπόθεση εισαγωγής παράνομων ουσιών

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί για 12 χρόνια 33χρονος για υπόθεση εισαγωγής παράνομων ουσιών

 

Σε ποινή φυλάκισης 12 χρόνων καταδικάστηκε 33χρονος από το Κακουργιοδικείο Λεμεσού, το οποίο τον βρήκε ένοχο σε υπόθεση που αφορούσε την εισαγωγή κοκαΐνης βάρους 2 κιλών και 300 γραμμαρίων.
 
Η ποσότητα ναρκωτικών εντοπίστηκε από τα μέλη της ΥΚΑΝ στις 3 Απριλίου, σε αποθήκη ιδιωτικής εταιρείας μεταφορών, ενώ ο 33χρονος συνελήφθη την επόμενη μέρα όταν μετέβη στο χώρο και παρέλαβε το χαρτοκιβώτιο με τα ναρκωτικά.

Για την υπόθεση είχαν συλληφθεί τότε και τρεις άνδρες ηλικίας 39, 30 και 27 ετών καθώς και μια 25χρονη.
 
Ο 33χρονος κρίθηκε ένοχος σε αδικήματα που αφορούν εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών, κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE