Συμφωνία Μαραντόνα για την Εθνική ομάδα της Ισπανίας!

Συμφωνία Μαραντόνα για την Εθνική ομάδα της Ισπανίας!

Υποψήφιος για την προεδρία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ισπανίας υποστηρίζει ότι έχει συμφωνήσει με τον Ντιέγο μαραντόνα για την εθνική ομάδα της χώρας!

Ο Aντόνιο Τόρες, ο οποίος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (RFEF) είπε σε συνέντευξη του, ότι έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον «Ντιεγίτο» ώστε να είναι ο επόμενος προπονητής των «φούριας ρόχας».

Με την απαραίτητη προϋπόθεση, φυσικά, ότι ο Τόρες θα επικρατήσει στις σχετικές αρχαιρεσίες, που έχουν προγραμματισθεί για τις 17 Αυγούστου.

Στόχος του Τόρες είναι να κατακτήσει δεύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Ισπανια στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Μάλιστα τόνισε, ότι η συμφωνία επιτεύχθηκε μέσω του Ρομπέρτο Τρότα, πρώην παίκτη της εθνικής ομάδας της Αργεντινής, και του Ματίας Μόρλα, δικηγόρου του Μαραντόνα.

Η συμφωνία μεταξύ Τόρες και Μαραντόνα θα αφορά τα επόμενα δύο χρόνια, σύμφωνα με τον υποψήφιο. Ωστόσο, φαβορί για επανεκλογή είναι ο νυν πρόεδρος της ισπανικής Π.Ο Λουίς Ρουμπιάλες.

Πηγή: sdna.gr

The post Συμφωνία Μαραντόνα για την Εθνική ομάδα της Ισπανίας! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE