Οκτώ νεκροί και 80 τραυματίες σε ταραχές στην πόλη Αντάμα της Αιθιοπίας

Οκτώ νεκροί και 80 τραυματίες σε ταραχές στην πόλη Αντάμα της Αιθιοπίας

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 80 τραυματίστηκαν στις ταραχές που ξέσπασαν σήμερα στην πόλη Αντάμα της Αιθιοπίας, μετά τη δολοφονία ενός δημοφιλούς τραγουδιστή, το βράδυ της Δευτέρας.

 

Σύμφωνα με τον Δρ. Μεκόνεν Φεγίσα, τον ιατρικό διευθυντή του μεγαλύτερου νοσοκομείου της Αντάμα, έξι άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή καθ` οδόν για το νοσοκομείο και άλλοι δύο ξεψύχησαν στην εντατική όπου είχαν μεταφερθεί.

Από τους περίπου 80 τραυματίες, οι περισσότεροι είχαν πυροβοληθεί, όμως ορισμένοι είχαν χτυπηθεί από πέτρες ή τους είχαν μαχαιρώσεις. Η Αντάμα απέχει περίπου 90 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας Αντίς Αμπέμπα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: Τα αποτελέσματα κρίνονται προς τη σωστή κατεύθυνση - «Βλέπουμε μια μικρή πρόοδο»

ΠτΔ για Πενταμερή: Τα αποτελέσματα κρίνονται προς τη σωστή κατεύθυνση - «Βλέπουμε μια μικρή πρόοδο»

Σε δηλώσεις προέβη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης, μετά την ολοκλήρωση του τελικού μέρος της διαδικασίας της Ολομέλειας στο πλαίσιο της άτυπης Οενταμερούς επί του Κυπριακού στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE