ΛΕΜΕΣΟΣ: Άνδρας κυκλοφορούσε γυμνός και μπήκε σε φαρμακείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άνδρας κυκλοφορούσε γυμνός και μπήκε σε φαρμακείο

Το γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο στο οποίο άνδρας ο οποίος κυκλοφορεί γυμνός εισέρχεται σε φαρμακείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το περιστατικό διαδραματίστηκε στη Λεμεσό ενώ όπως μάθαμε ο άνδρας συνελήφθηκε λίγο αργότερα σύμφωνα με τον ‘περί ψυχιατρικής νοσηλείας νόμο’ όπου και διατάχθηκε η άμεση εξέταση του από ψυχίατρο.

Μετά και το πόρισμα της εξέτασης ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας όπου και νοσηλεύεται με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για άτομο Ελλαδικής καταγωγής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE