ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα - Δεν έδωσαν εξηγήσεις για τάμπλετ και ρολόι που είχαν στην κατοχή τους

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα - Δεν έδωσαν εξηγήσεις για τάμπλετ και ρολόι που είχαν στην κατοχή τους

Υπό μονοήμερη κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα  ηλικίας 32 και 38 ετών για παράνομη κατοχή περιουσίας και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς  στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν στις 23:30 το βράδυ της Δευτέρας (30/6) από μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου. Όπως αναφέρεται, σε έλεγχο που ακολούθησε εντοπίστηκαν στην κατοχή τους ένα τάμπλετ και ένα ρολόι χειρός για τα οποία δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Τα δύο πρόσωπα τέθηκαν υπό κράτηση και, σύμφωνα με την Αστυνομία, προκάλεσαν κακόβουλη ζημιά στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου όπου κρατούνταν. Και οι δύο επανασυνελήφθησαν για το αδίκημα πέραν της παράνομης κατοχής περιουσίας και για την πρόκληση κακόβουλης ζημιάς. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE