Η διαδικτυακή διάλεξη/ συζήτηση θα γίνει την Τρίτη 14 Ιουλίου 2020, στις 5:00μμ. Οι εγγραφές για συμμετοχή ξεκίνησαν και είναι δωρεάν για το ευρύ κοινό.
Ο ομιλητής Dr Khanna είναι μια εξέχουσα προσωπικότητα με εμπειρία σχεδόν δύο δεκαετιών σε θέματα ανάπτυξης επιχειρήσεων και καινοτομίας. Στις γνώσεις του και το επαγγελματικό του υπόβαθρο, περιλαμβάνονται τα ακόλουθα: είναι πρόεδρος του Center for Disruptive Innovation & Enterprise [CDIE], κάτοχος Διδακτορικού τίτλου στον τομέα της Καινοτομίας και των Πληροφοριακών Συστημάτων, του τμήματος Διοίκησης του London School of Economics and Political Science (LSE) και κατέχει μεγάλη εμπειρία ως Ακαδημαϊκός Σύμβουλος και Σύμβουλος Επιχειρήσεων, στο Ηνωμένο Βασίλειο, Ευρώπη και Ινδία. Επίσης, στο επαγγελματικό του υπόβαθρο περιλαμβάνεται η εμπειρία του στα Business Start-ups, Στρατηγικές Καινοτομίας, Διαχείρισης Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Δικαιωμάτων, καθώς και στην πλατφόρμα (τεχνολογία) Corporate Web 2.0.
Πεποίθησή του είναι ότι «για να γίνει ένας οργανισμός καινοτόμος, συνεπάγεται ότι πρέπει να γίνουν στρατηγικές αλλαγές που θα αφορούν κυρίως την κουλτούρα του οργανισμού, ξεκινώντας από την παραγωγικότητα, τη συνεργασία και την προώθηση της ανθρώπινης δημιουργικότητας. Όλα αυτά πρέπει να υποστηριχθούν από την κορυφή της εταιρείας/ οργανισμού, από το τμήμα Διεύθυνσης».
Όλα αυτά θα αποτελέσουν το αντικείμενο της διάλεξης/ συζήτησης.
Για περισσότερες πληροφορίες και δωρεάν εγγραφές σκολουθείστε το σύνδεσμο:
https://alexander.ac.cy/innovation-audit/?fbclid=IwAR1XyRHGRiKI0PPW2Caf_mw5Ry2tNdsrDcjUnICyQbIcQZmOmS2SwJlY64I.