«Αποχαιρέτησε» την ΑΕΚ και στο… βάθος ΑΠΟΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

«Αποχαιρέτησε» την ΑΕΚ και στο… βάθος ΑΠΟΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

To συμβόλαιο του Βίκτωρ Κλωναρίδη με την ΑΕΚ έχει λήξει και ο Βελγοέλληνας ποδοσφαιριστής δεν ανανέωσε μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ είναι μια ανάσα από τη μεταγραφή του στον ΑΠΟΕΛ.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός είπε το δικό του «αντίο» στην Ένωση γράφοντας «Ήθελα να ευχαριστήσω το κλαμπ, τους συμπαίκτες μου και όλους τους οπαδούς της ΑΕΚ για την υποστήριξη τους τα τελευταία τρία χρόνια. Ήταν ένα συναρπαστικό ταξίδι που θα έχω πάντα στην καρδιά μου. Πάντα θα είμαι ευγνώμων που αγωνίστηκα στην ΑΕΚ. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα για το υπόλοιπο της σεζόν και είμαι σίγουρος που θα πετύχει τους στόχους της. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους». 

Η δημοσίευση του:

The post «Αποχαιρέτησε» την ΑΕΚ και στο… βάθος ΑΠΟΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι χάρτες των επιθέσεων των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν και των αντιποίνων της Τεχεράνης

Οι χάρτες των επιθέσεων των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν και των αντιποίνων της Τεχεράνης

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ ξεκίνησαν το Σάββατο επίθεση κατά του Ιράν, με εκρήξεις να παρατηρούνται σε όλη την Τεχεράνη και σε πολλές πόλεις της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE