Το άφησε ΑΝΟΙΧΤΟ για αποχώρηση από την ΑΕΛ!

Το άφησε ΑΝΟΙΧΤΟ για αποχώρηση από την ΑΕΛ!

Ο Μπόρις Γκοντάλ, με δηλώσεις που έκανε σε μέσο της πατρίδας του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ΑΕΛ.

Συγκεκριμένα, o Σλοβάκος κεντρικός αμυντικός τόνισε πως θα δει τι θα πράξει και αν θα διαπραγματευτεί για επέκταση του συμβολαίου του με λιγότερα χρήματα.

Όλα όσα είπε: 

«Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με την ΑΕΛ. Με την κρίση λόγω κορωνοϊού, οι συμπαίκτες μου επέκτειναν τα συμβόλαιά τους με λιγότερα χρήματα. Αυτό έγινε περισσότερο με τους γηγενείς, όμως άκουσα φήμες ότι θέλουν να διαπραγματευτούν και μαζί μου κάτι ανάλογο. Θα δούμε, όλα είναι πιθανά. Έχω συμβόλαιο και θα το χειριστώ ανάλογα. Στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις, μπορεί τη μια μέρα να είσαι εδώ και την επόμενη να είσαι αλλού. Είμαι επαγγελματίας, θα εκπληρώσω τους όρους το συμβολαίου μου και θα δω τι θα ακολουθήσει».

Αν έχει πρόταση από άλλη ομάδα: «Όχι, όπως είπα έχω συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο με την ΑΕΛ, οπότε δεν μίλησα με κανένα για αυτό το θέμα».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για το δημοσίευμα

The post Το άφησε ΑΝΟΙΧΤΟ για αποχώρηση από την ΑΕΛ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη ΠτΔ - «Yπήρξε διακεκριμένος και αξιόλογος πολιτικός που υπηρέτησε την πατρίδα του από πολλά μετερίζια»

Θλίψη ΠτΔ - «Yπήρξε διακεκριμένος και αξιόλογος πολιτικός που υπηρέτησε την πατρίδα του από πολλά μετερίζια»

Τα συλλυπητήριά του εκφράζει με γραπτή δήλωσή του ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για τον θάνατο του Πέτρου Μολυβιάτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE