Τι έγινε στην πρώτη προπόνηση του Πάμπου Χριστοδούλου στη Νέα Σαλαμίνα για τη νέα σεζόν

Τι έγινε στην πρώτη προπόνηση του Πάμπου Χριστοδούλου στη Νέα Σαλαμίνα για τη νέα σεζόν

Επίσημη ενημέρωση από τη Νέα Σαλαμίνα για την πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή, Πάμπου Χριστοδούλου.

«Ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας στο προπονητικό μας κέντρο στο Μενεού ενόψει τη νέας αγωνιστικής περιόδου κάτω από τις οδηγίες του προπονητή μας Πάμπου Χριστοδούλου.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ενσωματωθούν με την ομάδα μας όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα.

Οι προπονήσεις της ομάδας μας θα συνεχιστούν καθημερινά στο Μενεού.

Καλή αρχή στην ομάδα μας!».

The post Τι έγινε στην πρώτη προπόνηση του Πάμπου Χριστοδούλου στη Νέα Σαλαμίνα για τη νέα σεζόν appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE