ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οδηγός δεν σταμάτησε για έλεγχο - Οδηγούσε χωρίς ασφάλεια και άδεια οδηγού

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οδηγός δεν σταμάτησε για έλεγχο - Οδηγούσε χωρίς ασφάλεια και άδεια οδηγού

Σε ανακοπή οχήματος στην Λεοφώρο Λάρνακος στη Λευκωσία προχώρησε το βράδυ της Κυριακής (29/6) η Αστυνομία, αφού οδηγός δεν συμμορφώθηκε σε υποδείξεις μελών της δύναμης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μέλη της Αστυνομίας έκαναν σήμα σε οδηγό να σταματήσει για έλεγχο ωστόσο ο ίδιος δεν εισάκουσε για να ανακοπεί λίγο αργότερο από άλλο περιπολικό. 

Μετά τον έλεγχο που διενεργήθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός δεν έφερε άδεια ασφάλειας ούτε ασφάλεια.

Ο οδηγός κατηγορήθηκε για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον του δικαστηρίου.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE