ΑΚΑΜΑΣ: Ζούσε σαν ερημίτης ο άνδρας που βρέθηκε αφυδατωμένος

ΑΚΑΜΑΣ:  Ζούσε σαν ερημίτης ο άνδρας που βρέθηκε αφυδατωμένος

Βρετανός ηλικίας 62 ετών είναι ο άντρας που βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (28/6) αφυδατωμένος σε περιοχή του Ακάμα.

Ο 62χρονος δεν είχε τους πόρους να ζήσει όπως ο ίδιος δήλωσε και αποφάσισε να ζήσει ερημικά και συγκεκριμένα στην περιοχή «Τζιονια» του Ακάμα, όπου και έφτιαξε ένα πρόχειρο κατάλυμα με κλαδιά.

Τον Βρετανό εντόπισε ελληνοκύπρια η οποία κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο, ωστόσο λόγω της δυσκολίας πρόσβασης του πληρώματος να φτάσει στο σημείο , κλήθηκε η πυροσβεστική.

Ο 62χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Πάφου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE