ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΦΟΡΤΗΓΟΥ: Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού - Λευκωσίας

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΦΟΡΤΗΓΟΥ: Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού - Λευκωσίας

Δόθηκε στην κυκλοφορία γύρω στις 8.40 το βράδυ, το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λευκωσίας, παρά την κοινότητα Πύργου, Λεμεσού, που παρέμενε κλειστό από τις 3.30 το μεσημέρι της Κυριακής (28/6), λόγω τροχαίου ατυχήματος με φορτηγό όχημα.

Το φορτηγό, το οποίο είχε ακινητοποιηθεί στο δρόμο, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, έχει πλέον μετακινηθεί από το σημείο του ατυχήματος και ο δρόμος έχει ανοίξει για την κυκλοφορία.

Λόγω της αυξημένης τροχαίας κίνησης στον αυτοκινητόδρομο προτρέπονται οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE