«#Μια φώτο καθόλου τυχαία στο γραφείο μου με τον Τεράστιο Γιάννο Ιωάννου, αφού από την νέα σαιζόν θα έχω την τιμή και την χαρά να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άντρος Βασιλείου υπήρξε προπονητής στην ακαδημία του Απόλλωνα και σε αυτή της ΑΕΛ, ήταν για χρόνια μέλος του τεχνικού επιτελείου του Ανδρέα Μιχαηλίδη στις ομάδες όπου δούλεψε ο τελευταίος.
Επίσης, ο Άντρος Βασιλείου ήταν προπονητής για χρόνια στην Εθνική Γυναικών και στην Νεανίδων, καθώς και στην Barcelona Fa Women, ενώ μετά στο τεχνικό τιμ της Καρμιώτισσας Πάνω Πολεμιδιών βοηθός του Παντελή Δημητρίου και μετά στις ακαδημίες της ιδιωτικής ακαδημίας της Barcelona FA στη Λεμεσό.
Ο Άντρος Βασιλείου, πλέον, είναι προπονητής στο κλιμάκιο Λεμεσού για τις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ, μιας και τα βρήκε σε όλα με τους ιθύνοντες της ακαδημίας του μεγάλου Κυπριακού συλλόγου.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση του…
Διαβάστε Περισσότερα στο:
Themasports.com