ΛΕΜΕΣΟΣ: «Έσπασαν» στο ξύλο 66χρονη για να την ληστέψουν- Tην έδεσαν στον καναπέ και έψαχναν για χρήματα

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Έσπασαν» στο ξύλο 66χρονη για να την ληστέψουν- Tην έδεσαν στον καναπέ και έψαχναν για χρήματα

Εφιαλτικές στιγμές έζησε το πρωί της Κυριακής 28/6 66χρονη στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γύρω στις 08:00 όταν η γυναίκα εξήλθε του διαμερίσματός της που βρίσκεται στον 5ο όροφο πολυκατοικίας ενώ φαίνεται πως της είχαν στήσει καρτέρι οι αδίστακτοι εγκληματίες.

Όπως πληροφορούμαστε φαίνεται να χτύπησαν με σιδερολοστό στο κεφάλι και στη συνέχεια την οδήγησαν εντός του διαμερίσματα όπου την έδεσαν σε καναπέ και την φίμωσαν, κάνοντας το σπίτι «άνω-κάτω» για να βρουν χρήματα.

Όταν μάλιστα η γυναίκα αρνήθηκε να τους αποκαλύψει που έκρυβε χρήματα οι δύο δράστες φέρονται να την χτύπησαν αλύπητα και στη συνέχεια εγκατέλειψαν το σημείο.

Η γυναίκα νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού (εκτός κινδύνου), ενώ η Αστυνομία που κλήθηκε στη σκηνή έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE