ΛΑΡΝΑΚΑ: Μαρτυρία οδήγησε στο κελί 51χρονο- Εμπλέκεται σε κλοπή χρυσαφικών και κοσμημάτων

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μαρτυρία οδήγησε στο κελί 51χρονο- Εμπλέκεται σε κλοπή χρυσαφικών και κοσμημάτων

Διάταγμα τετραήμερης κράτησης εξέδωσε το Σάββατο 27/6 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εναντίον 51χρονου κατοίκου Λάρνακας, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας. 

 

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής 26/6, από κάτοικο Λάρνακας. Όπως κατήγγειλε ο παραπονούμενος, μεταξύ των ωρών 8.40π.μ. και 2.15μ.μ. της ίδιας μέρας, άγνωστοι διέρρηξαν την οικία του και έκλεψαν διάφορα χρυσαφικά, κοσμήματα και τιμαλφή.  

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, που ακολούθησαν, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 51χρονου. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη το πρωί σήμερα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE